|
Post by adminica on Nov 8, 2004 12:51:15 GMT -5
Ako je bar jedna osoba ovdje...dobro je! Evo..nakon nekog vremena pauze..otocki forum vraca se na svijet. Doduse, nije na istoj adresi, nema istog admina (za razliku od starog, novi admin ce se BRINUTI za svoj forum), clanova ce vjerojatno biti manje...ali sve u svoje vrijeme, mi to mozemo! Ako bude srece, mozda ozivimo tradiciju vecernjeg internet-druženja mladih, ali i onih starijih Otocana
|
|
durdica pulisicsocci
Guest
|
Post by durdica pulisicsocci on Mar 6, 2005 19:37:52 GMT -5
bok, Kako si. Ja ne znam tko je u ovome forumu ali mi je drago da je sapocet. Ja sam rodena u Otoccu a sada zivim u Americi pa mi je drago razgovarati s nekim is Otocca . Moli te pisi brzo durdica ;D
|
|
|
Post by adminica on Mar 9, 2005 10:18:38 GMT -5
pozdrav, djurdjice, ovaj forum nazalost nije zazivio, ali ukoliko zelis kakav kontakt sa ljudima iz Otocca, posjeti www.otocac.hr/forum ili www.otocac.comOba foruma su u nastanku, ali clanova ima i lijepo nam je zajedno Pozdrav!
|
|
|
Post by why on Mar 13, 2005 10:54:03 GMT -5
Zbog cega ovdje ima jako malo ljudi? Javljajte se!!!!
|
|
|
Post by adminica on Mar 13, 2005 15:59:56 GMT -5
Za¹to? Vjerojatno zato ¹to nitko ne zna za njega Mo¾da ovo èudo ipak za¾ivi Normalno ako ljudi budu navraæali i ako se budu registrirali
|
|
|
Post by Xenia on Jul 14, 2005 15:30:21 GMT -5
Ej, bas mi je zao ovog foruma...Bila sam na onim drugim otockim,ali,...upravo je Durdica ta koja me je "nagovorila"da se javim ovdje... Dobro se sjecam male iz ulice P.Grubora iliti Vatrogasne a njeni su mi roditelji u Kulturnoj predavali hrvatski i lik.-muz.umjetnost.Bilo je to davnih (polovina) 80-tih...Kao djeca smo se i igrale oko zgrade(mada nam je isla pomalo na zivce jer je bila klinka-a mi kao velike...).Uglavnom,ljetos sam tek od prof. saznala gdje si Djurdjice, i pozdrav New York-u i tebi iz daleka...
|
|
|
Post by dfgd on Feb 3, 2006 2:57:46 GMT -5
|
|
|
Post by cceee on Feb 24, 2006 9:13:42 GMT -5
|
|
|
Post by yxyxyx on Mar 9, 2006 10:11:21 GMT -5
dobro ljudi,šta je otoèac dva metra ispod zemlje?ili se možda prelijeni da podignete dupe i upalite kompiæ....
|
|
|
Post by wow gold on May 15, 2006 0:21:34 GMT -5
ÎÒÖ»ÊÇÌõÍüÁËÇ°ÊÀµÄÓã( wow gold),˵ºÃÁ˽ñÉúÔÚÄÇƬº£±ßµÈ´ý( wow gold),È´ÍüÁËÄãµÄÑù×ÓºÍÏàÔ¼µÄÈÕ×Ó(<a href="http://www.3456789.cn">wow gold</a>)¡£ÓÚÊÇ£¬ÌìÌ죬ÌìÌ죬ÌìÌìµÄ×øÔÚÄÇÀï(<a href="http://www.v815.net">wow gold</a>)£¬×ø³îÈÕÂä¡£
|
|